1001 Nacht – 5 oktober 2018

Zanzara 1001 Nacht

Er was eens...

... een operazangeres die een idee had, die jaar na jaar ijverig artiesten als pareltjes op een Haarlems podium plaatst. Op een dag werd ze benaderd door muzikanten uit Irak die met hun exotische instrumenten wel op haar podium wilden staan. Zij hoefde niet lang na te denken en besloot de muzikanten uit te nodigen. Al snel volgden een Russische en Oekraïense mezzo sopraan met hun gouden kelen wilde zij deel uit maken van dit bonte gezelschap. Het nieuws verspreidde zich razendsnel en voor de operazangeres wist heeft ze een avondvullend evenement met diverse zangers, zangeressen, muzikanten, dansers, danseressen en een wereldberoemde kunstschilder.

Olga Novikova zingt op 1001 Nacht bij café Zanzara op 5 oktober 2018
Partoet Oriëntaalse muziek op 1001 Nacht bij café Zanzara op 5 oktober 2018

café Zanzara

Deze sprookjesavond op 5 oktober 2018 begint om 20:00 uur op de Jansstraat 74 in Haarlem in het gebouw van “Zang en Vriendschap” en is op tijd klaar voordat uw voertuig in een pompoen verandert namelijk om 23:00 uur. De hele avond staat in het teken van 1001 Nacht.

Vrienden van Zanzara

Als vriend mist u ook de komende kersteditie niet en steunt u café Zanzara

Kaartjes bestellen

Bestel uw kaarten tijdig op onze website er zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen voor deze onvergetelijke avond. Waar u nog lang en gelukkig over zal napraten. Op de avond zelf is geen pin aanwezig. Houdt u de website of onze Facebook pagina in de gaten voor het volledige sprookjesprogramma.

café Zanzara op Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *