Jubelmug – Zanzara viert haar 10de keer

Jubelmug 10de editie café Zanzara

29 september 2017 belooft een waar feestje te worden in Haarlem. Café Zanzara houdt dan haar 10de editie. Zoals u vermoedelijk weet is Zanzara het Italiaanse woord voor mug. Met deze feestelijke editie willen wij jubelen en vandaar dat deze editie "Jubelmug" is gedoopt. Het programma is bont gekleurd met verschillende artiesten en garanderen dat u na afloop jubelend naar huis gaat.

De 10de Zanzara mis het niet en jubel mee!

Bestel nu al uw tickets voor de beste plaatsen

Milan Faas

Milan Faas - TenorMilan Faas is een veelzijdig talent. Op jonge leeftijd speelde hij al piano en maakte zijn eigen composities. Samen met zijn ensemble Zangkasteel boekt hij successen met a capella zang. Op deze avond blaast deze jonge tenor u werkelijk van uw stoel met zijn schitterende stem.

Martina Prins

Martina Prins - SopraanMet deze sopraan heeft de 10de editie een topper te pakken. Met haar staat van dienst in de nationale en internationale opera zijn wij heel trots dat zij o.a. een aria uit de psychologische operathriller Hamlet ten gehore zal brengen. 

Ben Pernot

Ben Pernot - BaritonInmiddels is Ben uitgegroeid tot vaste gast van café Zanzara. Zeker op deze meejubelavond mag hij niet ontbreken en zal hij de zaal gegarandeerd weer helemaal mee laten jubelen. Hij zal heel feestelijk de bruiloft uit Mozart's Nozze di Figaro bezingen. Mogelijk zit er ook wel een duet in met één van de aanwezige sopranen waarmee hij met zijn warme baritonstem  menig vrouwenhart doet smelten.

Hellen van Rooijen

Hellen van Rooijen - SopraanWe hebben Hellen in de afgelopen 10 edities al een paar keer mogen bewonderen. Zanzara is dan ook heel erg blij dat ze nu met deze speciale editie ook weer van de partij is. Hellen zal aria's uit de musicals Sound of Music en Evita voor ons gaan zingen. Als we aan goud een stem konden geven dan was dat zeker de stem van La Rooijen.

Dries van der Heiden

Dries van der Heiden - TenorZijn debuut bij Zanzara zullen we niet licht vergeten, als Phantom of the Opera was hij te gast bij Lentekriebels. Deze Brabander heeft zijn keel gesmeerd met lef. Veelzijdig is ook een woord wat bij hem past en zingt hij net zo makkelijk het  "Wolgalied" van Lehar als "Time to say goodbye" van Andrea Bocelli. Zeker is zeker na deze jubel editie zeggen wij zeker geen goodbye tegen Dries en sluit u hem in uw hart zoals wij dat allang gedaan hebben.

Martin Mosselman

Martin Mosselman - piano improvisatiePiano spelen met je hart zonder een noot op papier te lezen, dat is wat Martin doet. Tijdens zijn unieke improvisatie wordt u betoverd en neemt hij u mee op reis. Martin haalt zijn inspiratie uit zijn dagelijkse bezigheden en weet dus niet vooraf wat hij zal gaan spelen, een verassing voor hemzelf en het publiek. Eén ding is zeker, u zult nog lang napraten over deze belevenis.

Astrid Vrensen

Zonder Astrid zou café Zanzara niet bestaan. Zij is de drijvende kracht achter dit unieke culturele open podium van Haarlem. Met haar doelstelling om onontdekte pareltjes een podium te bieden heeft zij nu al voor de 10de maal succes. Het publiek heeft heel veel pareltjes zien optreden en keer op keer waren de reactie zeer positief. Het groeiend aantal bezoekers geeft ook aan dat Zanzara een begrip is geworden in Haarlem. Astrid presenteert niet alleen de pareltjes ze zingt ook graag een aria en een duet mee en dat zal op deze feestelijke avond niet anders zijn.

Sponsor café Zanzara!

Zorgt u dat ons 10de feestje nog méér fantastisch wordt?

2 thoughts on “Jubelmug – Zanzara viert haar 10de keer

 1. Hoe laat begint het?????? Tijd, locatie, waarom moet ik dat zoeken en zie ik dat niet gelijk op deze pagina????? Communicatie mensen.

  1. Beste GekkeHenkie,

   Wij bedanken u voor uw suggestie en zullen in het programma de juiste gegevens nogmaals vermelden. De tijden en locatie zijn altijd dezelfde namelijk, in het gebouw van “Zang en Vriendschap” op de Jansstraat 74 in Haarlem om 20:00 uur. Mis het volgende feest niet want we vieren de 10de keer café Zanzara.

   Met vriendelijke groet,

   Het café Zanzara team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *