Organisatie

Astrid Vrensen

Astrid Vrensen - café ZanzaraSinds 2014 organiseer ik café Zanzara met veel inzet en voornamelijk plezier in het centrum van Haarlem. Mijn doel is om voornamelijk klassieke kunstvormen voor iedereen toegankelijk te maken en de vele pareltjes die onontdekt zijn een podium te bieden. Het podium is overigens niet alleen bedoeld voor klassiek ook andere vormen zijn van harte welkom. Eenieder die een vorm van expressie of iets te vertellen heeft is van harte welkom. Ik wil graag kwaliteit aanbieden aan het publiek, als je denkt dat je dat in huis hebt meld je dan hier aan, en wie weet sta jij op de volgende café Zanzara in de spotlights.

Wil je meer weten over mij, dan verwijs ik je graag naar mijn uitgebreidde website astridvrensen.nl

Meedoen

Het podium is voor jou

Bijwonen

Wil je het feestje van Haarlem meemaken? Dan kan je hier al je kaartjes reserveren voor de volgende Cafe Zanzara. Doe het snel want er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Bestel nu je tickets

Er zijn nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Vrienden van Cafe Zanzara

Beter is dat je je aanmeldt als vriend van Cafe Zanzara. Hierdoor worden jouw kaartjes voor alle voorstellingen van Cafe Zanzara automatisch voor je gereserveerd en draag je bij aan de continuïteit van Cafe Zanzara. Daarnaast ontvang je alle nieuwtjes (muggeprikjes) automatisch in je mailbox.

Vrienden van Cafe Zanzara

Geniet van alle voordelen als vriend