Vurige liefde

Vrijdag 1 juni 2018

Nog voordat de zomer heet van start gaat laait het vuur op bij Zanzara in Haarlem. De liefde wordt bezongen, gesproken, getoond en vooral gevoeld. Heeft u nog nooit kans gehad om een avond van café Zanzara bij te wonen grijp dan uw kans nu. De afgelopen keren was de zaal tot de nok gevuld en dit keer belooft het weer gezellig druk te worden. Bestel uw kaarten nu op de website cafezanzara.nl. Astrid Vrensen van Stichting LaDivirens organiseert nu voor de 12de keer dit gevarieerde programma geënt op klassieke muziek. Het programma is internationaal gevuld zodat de liefde in verschillende talen bij u binnenkomt en zelfs ontbreekt het levenslied dat vele harten doet smelten niet.

 

Elvira Gligor

De Oekraïnse sopraan Elvira Gligor is regelmatig te zien op diverse open podia om haar passie voor muziek te delen. Zoals haar beroep tandarts neemt ze de muziek serieus en volgt ze regelmatig lessen en masterclasses van onder andere Nelly Miricioiu, Francis van Broekhuizen, Pieter van den Berg, Wiebke Goetjes en Olga Novicova. Samen met laatst genoemde Olga Novicova  uit Rusland zingen zij op de avond van de Vurige Liefde twee duetten van Tchaicovsky’s Pique Dame.

 

Olga Novicova

Olga Novicova bekende zangdocente uit Almere treedt samen met Elvira Gligor vaak in het voetlicht van de opera. Olga zal deze avond een prachtig lied zingen van Vladimir Ptoeshkin.

 

Ivonne van Hattem & Raymond Galjé

Ivonne van Hattem & Raymond Galjé vallen regelmatig in de prijzen met hun uit het leven gegrepen songs. Ivonne haar stem wordt vaak vergeleken met die van Willeke Alberti, het belooft een gezellige avond te worden met dit duo.

 

Martina Prins

Martina Prins heeft onlangs Nederland verovert als koningin van Denemarken Gertrude de moeder van Hamlet. Deze dramatisch sopraan laat door haar geweldige mimiek de opera tot in uw kruin voelen. Zij zal Verdi vertegenwoordigen met het schitterende Ritorna Vincitor uit de Aïda. Samen met Astrid Vrensen zal zij het duet Mira ó Norma van Bellini uit de opera Norma zingen.

 

Koor Noorderlicht - Haarlem

Koor Noorderlicht

In 2012 vond een groep Haarlemmers elkaar in hun plezier en liefde voor het samen zingen, en daaruit gloeide het Noorderlicht op: een koor met een stemmig, veelal klassiek repertoire, onder de bezielde begeleiding van dirigent/componist Wiebe Gotink

 

Ameezingers koor

Het koor van Astrid Vrensen de Ameezingers zullen u verwelkomen met de Habanera uit Carmen. Het gemengde koor zingt vaker ter gelegenheid van Zanzara en zorgt dat er heerlijk meegezongen wordt.

 

Ameezing koor

Astrid Vrensen

Astrid Vrensen laat haar prachtige stem dit keer klinken met een lied van Schubert, Der Hirt auf dem Felsen. Ze vormt dit keer een duo met Peter Martin Kluit op zijn klarinet. Romantiek ten top zodra u dit samenspel hoort.

 

Ben Pernot

Ben Pernot laat bijna geen café Zanzara ongemoeid en laat de vlam in de pan slaan met zijn heerlijke sexy baritonstem. Uit de opera Luisa Miller zal hij Sacra la scelta zingen, uit de opera Barbier van Sevilla zingt hij Dunque io son en If I were a rich man zult u nog lang meeneuriën als deze door Ben wordt gezongen.

 

Ilone van Bergem

We zijn verrukt om Ilone van Bergem, de moeder van Milan Faas te mogen verwelkommen. Haar liefdevolle debuut bestaat uit de aria Aus Liebe van J.S. Bach uit zijn wereldberoemde Mathëus Passion.

 

Anne Várdy

Zoals de 12-jarige Anne Várdy haar viool met passie beroert zorgt zij voor volledige stilte en bewondering. Zeker als Fantaisie opus 100 in vivace van C. De Beriot bij de Vurige Liefde van Zanzara gespeeld wordt.

 

Nico Spiering

Liefde zonder gedichten is als bloemen zonder bijen. Nico Spiering brengt zijn hete woordenspinsels ten tonele waarbij menig oortjes rood zullen worden.

 

Kom op tijd

Vurige liefde is zoals u ziet een goed gevuld programma, dus kom op tijd, de zaal gaat open om 19:30 uur en de voorstelling begint om 20:00 uur op vrijdag 1 juni 2018.

Adres en Info

 

Gebouw Zang en Vriendschap

Jansstraat 74

Haarlem

 

Entree € 12,50

Aan de kassa geen pin, bestel uw kaarten op cafezanzara.nl

2 thoughts on “Vurige liefde

    1. Dank je Rein. Je zal de verhalen wel horen na afloop, het belooft een drukke gezellige en vooral liefdevolle avond te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *