Winterfeest – 15 december 2018 in het Rosenstock Huessy huis

Winterfeest 15 december 2018

15de Editie van café Zanzara

Winterfeest van Zanzara belooft een warm bad te worden van wereld- en kerkelijke muziek. Gebracht door baritons, tenoren, sopranen, dichters, muzikanten en tal van andere artiesten. De sfeervolle kapel van het Rosenstock-Huessy huis is uitermate geschikt voor een heerlijke kerstsfeer.

Weet u dat het Rosenstock-Huessy huis de plek is waar je kunt beginnen aan de route van  Santiago de Compostela. Waar zoveel mensen ook dierbare herinneringen aan hebben. Deze avond hoeft u niet te lopen en mag u genieten.

Zanzara versiert de kerstboom al

Elvis Presley op het WInterfeest in Haarlem

Elvis Presley

De warme stem van de King zal niet ontbreken op dit super gezellige feest. Michael Bakker heeft sinds zijn 9de jaar Elvis in zijn hart gesloten en zingt hij regelmatig op diverse evenementen. In augustus 2017 is hij zelfs bij Jinek op televisie geweest om zijn held te herdenken.

Maximaal 100 kaartjes

Boek snel!
Glühwein of Winterthee op Winterfeest van Haarlem

Hobo d'amore

Astrid Vrensen en Remmert Velthuis worden begeleidt door de warme klanken van 2 hoboïsten en de pianist Lodewijk Crommelin met een lied uit het Weihnachts Oratorium. De liefde uit de Hobo's d'amore samen met de stemmen van de solisten zullen je doen smelten op je stoel.

Winterfeest Haarlem de laatste café Zanzara

Laatste Zanzara

De volgende artiesten mogen niet ontbreken op de laatste Zanzara. Martina Prins, Ben Pernot en Elvira Gligor maken van deze avond een werkelijk onvergetelijke avond.

Anna Várdy

De door vioolbouwer van Tongeren gebouwde viool wordt fabuleus bespeeld door Anna. Ze wist in vorige Zanzara's de harten van onze gasten te beroeren.

Anna Vàrdy speelt op het Winterfeest op een viool van vioolbouwer van Tongeren

Maximaal 100 kaartjes

Boek snel!
Ameezing koor

2 Koren

Heerlijk meezingen met de Ameezingers en het Haarlems koor Lokaal die voor de gelegenheid schitterende nummers hebben geselecteerd.

Poëzie

De vaste dichter van Zanzara Nico Spiering zal nieuwe warme gedichten voordragen, de vraag is of de presentratice rode oortjes zal krijgen?

Nico Spiering op het Winterfeest

Kapel Rosenstock-Huessy huis

Maximaal 100 kaartjes

Boek snel!

Pinnen

Pinnen mogelijk p het Winterfeest in Haarlem

We gaan op de moderne tour en bieden we de mogelijkheid om te pinnen tijdens het Winterfeest. We maken gebruik van Sumup, een eenvoudige manier van betalen.

2 thoughts on “Winterfeest – 15 december 2018 in het Rosenstock Huessy huis

 1. Hoi ! Lijkt me erg gezellig, deze avonden, open podium. Ik zou graag met mijn pianist een keel willen performen. Kan dat ? Frans-en Engelstalig, zang- piano. Groet, Carola.

  1. Beste Carola,

   Op 15 december 2018 hebben wij onze laatste café Zanzara georganiseerd. Op dit moment zijn we bezig met een nieuw open podium geheel gericht op de opera. Als je opera in je repertoire hebt laat het ons weten. Wij zullen je gegevens noteren en zonodig contact met je opnemen.

   Met vriendelijke groet,

   Astrid Vrensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *