Zinderende Zanzara Zomer – Zeven Zeven Zeventien

Zinderende Zomer met Zanzara

Heet van de naald

Nog net voor de zomervakantie trekt Zanzara nog even voorbij in Haarlem. Hét culturele open podium brengt verfrissing door talent te laten schitteren in het gebouw van "Zang en Vriendschap". In het zomerse programma geven onderstaande artiesten acte de présence en zorgen voor een waar zomer spectakel.

Bestel nu tickets

Wees er snel bij Zanzara's Zinderende Zomer belooft heet te worden!

Anna Tervoort

Anna Tervoort theaterInspireert mensen met haar stralende energie. Haar 3e boek "Een Gevleugelde Reis" is onlangs uitgegeven, waarin ze haar waarheid over het leven met u deelt. Met haar theatevoorstelling "Stralend Licht" brengt ze licht in ons leven middels woorden, gedichten, liederen en dans. De try-out krijgt u te zien op 7 juli 2017 bij café Zanzara en verlaat u die avond met zeer veel positieve energie.

Ben Pernot

Ben Pernot - BaritonInmiddels een bekende bariton bij Zanzara. Hij zingt met heel veel passie Italiaanse aria's en laat daardoor menig harten smelten. Zijn repertoire garandeert dat u zingend de zaal zal verlaten.

Ed Kenter & Sharon Pattiselanno

Ed Kenter - Sharon Patisselanno - CabaraetDit gelegenheidsduo ontstaan uit een huisartsenpraktijk, geven u het beste medicijn voor het leven en dat is natuurlijk de lach op uw gezicht. Niet uit de losse hand, niet uit de mouw geschud maar uit de Hoge Hoed belooft het met cabaret en zang magisch te worden.

Luc Ket

Luc Ket - SopraanNationaal en internationaal timmert Luc Ket succesvol aan de weg. Het is dan ook fantastisch dat deze sopraan die de zomerzon doet verbleken met haar prachtige verschijning en stem, op Zanzara o.a. het kattenduet van Gioachino Rossini ten gehore gaat brengen.

Vardý duo

Vader en dochter nemen u mee op reis naar dromenland van Jules Massenet middels schitterende piano- en vioolmuziek.

Voorproefje van de Vardý's - Jules Massenet - Meditation from Thais for Violin and Piano

Publiek Geheim

Publiek geheim - popDe band van Maarten Bokslag (lead zang, tamboerijn), Remmert Velthuis (zang, basgitaar, synth bas), Friedmar Hitzer (zang, viool, synths), Zoli Soos (zang, el.gitaar), Chris van de Vlies (drums) en Melvin Faria (drums). Het is een publiek geheim dat het met Publiek Geheim het feest compleet is.

Peter Rombouts & Marga Wouters

Peter Rombouts - Marga Wouters - TangoDrievoudig Argentijns tangokampioenen van de wereld zullen de temparaturen op laten lopen tot een hoogtepunt. Zij zullen met vurige bewegingen vol passie u meenemen naar Buenos Aires. Zij vertellen u het bijzondere verhaal van hun eerste danspassen richting de wereldkampioenschappen en improviseren hun tango op een prachtige aria van uw gastvrouw Astrid Vrensen.

Wordt vrienden

Mis nooit meer hét Feestje van Haarlem

Nijsje

Nijsje - IJscoHet rijdende ijsje is al een beroemdheid in Haarlem, Bloemendaal en Amsterdam. Nijsje zorgt voor een heerlijke afkoeling tijdens Zanzara's Zinderende Zomer.

4 thoughts on “Zinderende Zanzara Zomer – Zeven Zeven Zeventien

 1. Gisteren was ik voor het eerst in café Zanzara. Wat een topavond! Ik heb genoten van alle optredens, het ijsje en vooral de losse huiskamersfeer mede dankzij Astrid die op zeer humorvolle wijze alle optredens aan- en afkondigde.

  1. Hallo Justine,

   Wat fijn om te horen dat je er zo van genoten hebt. Ik ben nog aan het nagenieten van de optredens, wat een heerlijke mensen en fantastisch publiek! Zo te horen zien we jou dan ook op de volgende café Zanzara op 29 september.

   Lieve groetjes,
   Astrid Vrensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *